Βρες όσα αξίζει να πάρεις μαζί σου στις διακοπές για να εντυπωσιάσεις με το στυλ σου αλλά να έχεις και την άνεση που επιθυμείς ώστε να μη σου λείψει τίποτα.
 
Οι καλοκαιρινές διακοπές είναι η τέλεια ευκαιρία για να αποδράσεις από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις και να δώσεις την ευκαιρία στο μυαλό σου να ηρεμήσει αλλά και στο σώμα σου να χαλαρώσει. Φυσικά, το καλοκαίρι είναι η ιδανική εποχή και για τη διασκέδαση σου. Οπότε αν έχεις προγραμματίσει κάποιες εξόδους στον προορισμό που έχεις επιλέξει, μάλλον έχεις μπει ήδη στη διαδικασία να σκέφτεσαι τα looks που θα δημιουργήσεις. Παρακάτω, θα δούμε αναλυτικά ποια κομμάτια δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα και το νεσεσέρ που ετοιμάζεις. Εδώ θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να εντυπωσιάσεις στις διακοπές σου και να είσαι πάντα στυλάτη.


 
Τα must-have για τις διακοπές σου

claires - διακοπές - βαλίτσα
 
Τα κοσμήματα αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για να ολοκληρώσεις την εμφάνιση σου. Στις διακοπές καλύτερα να επιλέξεις πολύχρωμα κομμάτια που συνδυάζονται αρμονικά με την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και κοσμήματα που είναι πιο ελαφριά ή διακριτικά. Κολιέ με λεπτές αλυσίδες, πολύχρωμα βραχιόλια με χάντρες και σκουλαρίκια με στοιχεία της θάλασσας ταιριάζουν τέλεια στο μαγιό, στα αέρινα φορέματα αλλά και στις βραδινές σου εμφανίσεις.
 
Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι πολύ χρήσιμα τις ημέρες με υψηλές θερμοκρασίες. Επιπλέον, μπορούν να αναδείξουν το στυλ σου και να κάνουν τα μαλλιά σου το δυνατό σημείο της εμφάνισης σου. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ, μπορείς να δημιουργήσεις διαφορετικά looks που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις κι αυτό είναι πολύ χρήσιμο στις διακοπές όπου μάλλον δεν θα έχεις τις αγαπημένες σου συσκευές και δεν μπορείς να κάνεις χτενίσματα στο κομμωτήριο. Μερικές ιδέες περιλαμβάνουν τα scrunchies, κορδέλες, στέκες και τσιμπιδάκια.
 
Στις διακοπές, το μακιγιάζ προτείνεται να είναι ελαφρύ και φυσικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να στερείται λάμψης και ζωντάνιας. Μια BB cream ή ενυδατική με χρώμα είναι ιδανική για ομοιόμορφη επιδερμίδα, ενώ ένα lip balm με χρώμα διατηρεί τα χείλη σου ενυδατωμένα και ζουμερά. Αν θέλεις να κάνεις τη διαφορά, μπορείς να παίξεις με το μανικιούρ σου, όπου τα έντονα χρώματα κυριαρχούν αυτή την εποχή.
 
Τα γυαλιά ηλίου είναι απαραίτητα όχι μόνο ως αξεσουάρ μόδας αλλά και για την προστασία των ματιών σου από τον ήλιο. Οπότε φρόντισε να μην τα ξεχάσεις. Φέτος το καλοκαίρι, μη μείνεις στα συνηθισμένα και επίλεξε κάτι πιο τολμηρό, σε μία έντονη απόχρωση, με παιχνιδιάρικη διάθεση. Για μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση, δοκίμασε γυαλιά με σχέδια που αναδεικνύουν την κοριτσίστικη πλευρά σου.
 
Η τσάντα θαλάσσης είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τις καλοκαιρινές σου βουτιές, καθώς σου επιτρέπει να μεταφέρεις όλα τα απαραίτητα προσωπικά σου αντικείμενα στην παραλία με στυλ. Είναι σημαντικό να επιλέξεις μια τσάντα που συνδυάζει την αισθητική με την πρακτικότητα, καθώς το μπάνιο στη θάλασσα μπορεί να μετατραπεί σε ταλαιπωρία, αν δεν έχεις προνοήσει. Για μια πιο μοντέρνα και νεανική εμφάνιση, επίλεξε μια τσάντα σε έντονα χρώματα που θα ταιριάζει με τη διάθεση σου.
 
Με όλα αυτά τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ, θα είσαι έτοιμη να κλέψεις τις εντυπώσεις όπου κι αν πας αυτό το καλοκαίρι. Βρες τα καλύτερα κομμάτια για τις καλοκαιρινές σου διακοπές στο Claire’s.